Breaking News
Home / متفرقه / مقاله تاثیر آمونیوم تیوسولفات و سوین بر تنک و برخی صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز

مقاله تاثیر آمونیوم تیوسولفات و سوین بر تنک و برخی صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

 مقاله تاثیر آمونیوم تیوسولفات و سوین بر تنک و برخی صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز دارای 3 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر آمونیوم تیوسولفات و سوین بر تنک و برخی صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله تاثیر آمونیوم تیوسولفات و سوین بر تنک و برخی صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر آمونیوم تیوسولفات و سوین بر تنک و برخی صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز :

سال انتشار: 1390

محل انتشار: اولین کنگره ملی علوم و فناوریهای نوین کشاورزی

تعداد صفحات: 3

نویسنده(ها):

فاطمه هدایتی – دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
سعید پیری – اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر
مهدی طاهری – اعضا هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابهر

چکیده:

این پژوهش در سال 1389 در باغ گلابی مرکز کشت و صنعت خرمدره بر روی درختان بالغ 30 ساله گلابی رقم ویلیامز که بر روی پایه‌های بذری پیوند شده بودند صورت گرفت. پژوهش به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی با تیمارهای سوین (0،05 ، 1 و 15 گرم در لیتر) و آمونیوم تیوسولفات(0 ،05،1 ، 15 گرم در لیتر) در چهار تکرار طراحی و اجرا شد. آمونیوم تیوسولفات در مرحله تمام گل و سوین زمانی که قطر میوه‌‌چه‌ها حدود 10میلی متر بود، روی 4 شاخه منتخب در طرفین جانبی درخت محلول پاشی گردید. و صفات کمی و کیفی شامل درصد ریزش میوه، وزن، طول، قطر، اسیدکل، سفتی میوه اندازه‌گیری شد نتایج نشان داد آمونیوم تیوسولفات تاثیر معنی‌داری روی تنک گل، و صفات کمی و کیفی اندازه گیری شده نشان نداد اما سوین سبب افزایش معنی داری در تنک میوه نسبت به تیمار شاهد شد. کاربردسوین باعث افزایش طول، قطر، طول / قطر میوه‌ها، اسیدکل، وزن و سفتی میوه شد. بررسی نتایج نشان داد زمانی که سوین در غلظت 1 گرم در لیتر به کار برده شد، سبب بهبود صفات کمی و کیفی میوه گلابی رقم ویلیامز گردید و تفاوت معنی دار با غلظت 15 گرم در لیتر نداشت. اثر متقابل تیوسولفات آمونیم و سوین تاثیر معنی داری بر صفات اندازه گیری شده نداشت.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید

About admin

Check Also

مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در ارزیابی عملکرد لرزه ای سازه ها با میراگر مغناطیسی

 مقاله کاربرد شبکه عصبی مصنوعی در ارزیابی عملکرد لرزه ای سازه ها با میراگر مغناطیسی …